logo


Ochrana osobných údajov

 

1.1 Predávajúci požadované osobné údaje od Kupujúceho využíva len k zabezpečeniu realizácie objednávky Kupujúceho a pre potreby vlastného marketingu.

1.2 Predávajúci sa zaväzuje osobné údaje poskytnuté Kupujúcim chrániť v zmysle všeobecne záväzných právnych predpisov, najmä zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

1.3 Predávajúci osobné údaje poskytnuté Kupujúcim neposkytuje tretím osobám, okrem prípadov, pri ktorých je to priamo uvedené alebo ak je to nevyhnutné.

1.4 Zaslaním objednávky Kupujúci poskytuje Predávajúcemu v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov súhlas na spracovanie jeho osobných údajov uvedených v objednávke pre účely plnenia práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvy a pre účely poskytovania informácií o produktoch a službách Predávajúceho Kupujúcemu, ako aj súhlas so zasielaním elektronickej a telefonickej reklamy o novinkách a produktoch ponúkaných Predávajúcim.

1.5 Kupujúci udeľuje súhlas podľa ods. 4 tohto článku dobrovoľne, na dobu do jeho odvolania. Kupujúci je oprávnený udelený súhlas kedykoľvek odvolať.



Adresa
Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 120 00 Praha 2, Česká republika
Telefón
+421 950 422 124
E-mail
info@erectil.eu
objednavky@erectil.eu
Facebook
Sledujte naše novinky na sociálnej sieti Facebook


Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam